FAQ - Technology matters

FAQ

Hier zullen wij verschillende veel gestelde vragen plaatsen om u wellicht alvast op weg te helpen. De onderwerpen kunnen wat variëren, dus voor ieder wat wils.

Als u na het lezen van deze vragen en antwoorden nog steeds met vragen blijft zitten en u hebt ondersteuning nodig, neem dan a.u.b. contact met ons op zodat we u kunnen helpen. Gebruik de onderstaande knop om het contact formulier in te vullen. We doen dan ons uiterste best om zo snel mogelijk te reageren.

Contact

Mac of PC. Wat zal ik nemen?​

Een vraag die we vaak krijgen gaat over het verschil tussen een Mac en een PC, waarom je de een of de ander zou nemen en of een Mac niet veel duurder is. 

Het antwoord is wat complexer, omdat het er vooral van af hangt wat u er mee wilt gaan doen en ook wellicht wat u gewent bent. De Mac is van oudsher beter in grafisch werk, dus bent u van plan veel en intensief foto’s en/of video’s te gaan bewerken, dan is dat wellicht een extra reden om aan een Mac te denken. Gaat u echter alleen wat surfen en mailen, dan zijn zowel de Mac als de PC daar goed voor. 

Wat kosten betreft lijkt een Mac vaak duurder, maar dan vergelijkt u vaak appels met peren. Een Mac is precies op elkaar afgestemd met top kwaliteit onderdelen dus wellicht is een vergelijk met de goedkoopste budget computer niet helemaal terecht. 

Zoals u al merkt, er zit meer achter dan wellicht lijkt, maar denk vooral aan wat u gewent bent, wat u wilt gaan doen en maak aan de hand daarvan uw keuze. Wij kunnen u hierbij natuurlijk helpen, zowel in advies als in levering en onderhoud.

Voor heel veel web hosting, web site en domein naam gerelateerde informatie verwijzen we u graag naar
R the Company’s knowledgebase.