Wij willen met u aan tafel zitten en in een openhartig gesprek uitvinden welke uitdagingen en vragen er bij u spelen om zo, gezamelijk, tot een beste oplossing te komen. Oftewel, hoe kan de techniek u ondersteunen in plaats van dat u de techniek moet ondersteunen.

Hier zullen wij verschillende veel gestelde vragen plaatsen om u wellicht alvast op weg te helpen. De onderwerpen kunnen wat variëren, dus voor ieder wat wils.

Als u na het lezen van deze vragen en antwoorden nog steeds met vragen blijft zitten en u hebt ondersteuning nodig, neem dan a.u.b. contact met ons op zodat we u kunnen helpen. Gebruik de onderstaande knop om het contact formulier in te vullen. We doen dan ons uiterste best om zo snel mogelijk te reageren.

Contact

Mac of PC. Wat zal ik nemen?

Een vraag die we vaak krijgen gaat over het verschil tussen een Mac en een PC, waarom je de een of de ander zou nemen en of een Mac niet veel duurder is. Het antwoord is wat complexer, omdat het er vooral van af hangt wat u er mee wilt gaan doen en ook wellicht wat u gewent bent. De Mac is van oudsher beter in grafisch werk, dus bent u van plan veel en intensief foto’s en/of video’s te gaan bewerken, dan is dat wellicht een extra reden om aan een Mac te denken. Gaat u echter alleen wat surfen en mailen, dan zijn zowel de Mac als de PC daar goed voor. Wat kosten betreft lijkt een Mac vaak duurder, maar dan vergelijkt u vaak appels met peren. Een Mac is precies op elkaar afgestemd met top kwaliteit onderdelen dus wellicht is een vergelijk met de goedkoopste budget computer niet helemaal terecht. Zoals u al merkt, er zit meer achter dan wellicht lijkt, maar denk vooral aan wat u gewent bent, wat u wilt gaan doen en maak aan de hand daarvan uw keuze. Wij kunnen u hierbij natuurlijk helpen, zowel in advies als in levering en onderhoud.

Voor heel veel web hosting, web site en domein naam gerelateerde informatie verwijzen we u graag naar R the Company’s knowledgebase.

Verhuizen van de klant ging vlekkeloos en ze waren de gehele

Wij zitten natuurlijk ook op facebook en geven hier

Voor nagenoeg alle merken en soorten apparatuur leveren wij

Wij leveren Mac apparatuur en support. Vanaf media 2012

Wat is een IPPBX? Dat is een digitale versie van de

Binnenkort start Technology Matters met een nieuw product,

Technology Matters kan ook ingehuurd worden, puur om advies

Zoals iedereen inmiddels weet is een back-up van

Wat betekent virtualisatie eigenlijk? Eigenlijk komt het

Natuurlijk leveren wij alle soorten standaard software,

Created by R the Company. Powered by SiteMuze.