Wij willen met u aan tafel zitten en in een openhartig gesprek uitvinden welke uitdagingen en vragen er bij u spelen om zo, gezamelijk, tot een beste oplossing te komen. Oftewel, hoe kan de techniek u ondersteunen in plaats van dat u de techniek moet ondersteunen.

Telefonie Project

Verhuizen van de klant ging vlekkeloos en ze waren de gehele tijd telefonisch bereikbaar via hun normale lijnen.
Goede voorbereiding en enkele telefoons op de oude en enkele op de nieuwe maakten dat voor hun klanten de zaken gewoon door gingen. more

VoIP / Telefonie Project

Technology Matters gelooft heilig in het nut, het gemak en de toekomst vastheid van VoIP. De wijze van aanpakken en de kwaliteit van alle stukjes die dit mogelijk maken zijn echter van essentieel belang hierbij, mogen wijn u voorstellen: Voycedmore

Cloud computing Project

De zin en onzin van Cloud computing. Deze term wordt namelijk te pas en te onpas gebruikt, want meeliften op een hype is makkelijk. In principe is alle automatisering die niet op meen lokale computer draait,. maar ergens in een datacenter een Cloud oplossing. Tja, niet helemaal zo idyllisch als het vaak voorgespiegeld wordt, vindt u niet?

Toch gaat het eigenlijk precies daar om. Uw website, die draait al jaren lang in “de cloud” en uw mail ook . Er zijn natuurlijk nieuwe mogelijkheden, zeker naar mate onze Internet verbindingen sneller en betrouwbaarder worden, maar denk er wel even goed over het volgende na. Als de verbinding even weg zou vallen of, nog erger, voor een wat langere tijd, wat gebeurd er dan? Kunt u nog zaken blijven doen of zit u met z’n alle naar lege beeldschermen te kijken of the patience’en?

Als u besluit om zaken in “de Cloud’ te willen gaan doen, dan is dat prima, maar denk over een aantal zaken goed na, zoals de vraag of u wellicht dan een andere, betere of uitgebreidere Internet connectie nodig hebt. Wij denken graag met u mee, dus laat ons weten wat u nodig hebt en wilt. Wij zullen u dan adviseren en eventueel met onze vertrouwde  partners samen een aanbieding doen zodat u in ieder geval door kunt blijven werken, wat er ook gebeurd.

Bel me bezoek onze partner

Created by R the Company. Powered by SiteMuze.