Wij willen met u aan tafel zitten en in een openhartig gesprek uitvinden welke uitdagingen en vragen er bij u spelen om zo, gezamelijk, tot een beste oplossing te komen. Oftewel, hoe kan de techniek u ondersteunen in plaats van dat u de techniek moet ondersteunen.

Virtualisatie Project

Wat betekent virtualisatie eigenlijk?

Eigenlijk komt het meestal neer op het virtueel maken en/of draaien van een computer, dus niet 1 “computer” is ook 1 fysieke machine, maar meerdere “computers” op 1 machine, waardoor een aantal zaken anders en wellicht beter geregeld kan worden. Bijkomend voordeel kan zijn dat het goedkoper is dan de huidige situatie of dat het beheer veel eenvoudiger wordt.

Binnenkort meer info en producten

Wij leveren al verschillende mogelijkheden op dit vlak, maar we komen binnenkort met een hele nieuwe propositie.

Hou me op de hoogte!

Software Project

Natuurlijk leveren wij alle soorten standaard software, zoals b.v. Microsoft, maar wij doen meer. Wij zijn altijd verder aan het kijken en krijgen zelfs vaak tips over wat er nog missende is of lijkt in het pakket aan software dat gebruikt wordt.

In zo’n geval nemen wij dat mee als we weer de wereld over gaan om slimme oplossing te bekijken en eventueel te gaan behartigen. Dit levert een erg volledig pakket aan mogelijkheden op voor u, de klant.

Enkele gebieden waar we speciale oplossingen voor hebben zijn:

  • Digitale telefooncentrales (IPPBX).
  • Agenda en planning software.
  • Beveiligingssoftware.

 

Maak een afspraak

Distributie Project

Wij zijn er van overtuigd dat we slimme ideeën hebben.  more

Server of NAS Project

Een hele server of een Nas?
Wat is voor u de beste keuze?

Een server heeft zeker voordelen, maar alleen als de extra faciliteiten die het bied ook nut hebben en gebruikt worden, anders is het een duur en energie verspillend apparaat en kan een slimme NAS (= Network Attached Storage) wellicht een veel betere en kostenefficiëntere oplossing zijn.

Server of Nas

Vertel me wat ik het beste kan doen en waarom!.

Wat heb ik nodig?

Beheer van uw automatisering Project

Bij Technology Matters geloven we niet zo in het blussen van brandjes. En ja, dat komt zeker wel voor, want je kunt nooit alles vooruit zien, dat klopt, maar goed preventief beheer kan wonderen doen.

Op gezette tijden zien hoe het er voor staat en zien dat er wellicht wat dingen niet optimaal lopen voordat dit een probleem wordt zorgt voor rust. Deze rust zorgt er dan weer voor dat u beter uw werk kunt doen en niet na hoeft te denken over al die zaken waar u toch eigenlijk te weinig mee bezig ben, wilt zijn of eigenlijk geen verstand van hebt.

Beheer me
Created by R the Company. Powered by SiteMuze.