Wij willen met u aan tafel zitten en in een openhartig gesprek uitvinden welke uitdagingen en vragen er bij u spelen om zo, gezamelijk, tot een beste oplossing te komen. Oftewel, hoe kan de techniek u ondersteunen in plaats van dat u de techniek moet ondersteunen.

VoIP / Telefonie

VoIP

Technology Matters gelooft heilig in het nut, het gemak en de toekomst vastheid van VoIP. De wijze van aanpakken en de kwaliteit van alle stukjes die dit mogelijk maken zijn echter van essentieel belang hierbij, mogen wijn u voorstellen: Voyced.

Van het porteren en nieuwe leveren van telefoonnummers, tot het installeren van de nieuwe telefoons en de virtuele centrale of eigen IPPBX, wij zorgen er voor en met een partner als Voyced doen wij dit met het volste vertrouwen.

Waarom zouden u naar VoIP overstappen?

He simpelste is om te zeggen het geld, de besparing dien u hiermee gaat doen is aanzienlijk en zal u blij verrassen. Dit is echter de laatste reden waarvan wij zeggen dat het de beste reden is. Waar gaat het voor ons, en dus voor u, wel om? Flexibiliteit, betrouwbaarheid, mogelijkheden en gemak.

Praat eens met ons en u zult horen hoe het allemaal anders kan, maar vooral, hoe het veel beter kan.

Ik wil een afspraak!

Verhuizen van de klant ging vlekkeloos en ze waren de gehele

Wat is een IPPBX? Dat is een digitale versie van de

Technology Matters kan ook ingehuurd worden, puur om advies

De zin en onzin van Cloud computing. Deze term wordt

Created by R the Company. Powered by SiteMuze.