Wij willen met u aan tafel zitten en in een openhartig gesprek uitvinden welke uitdagingen en vragen er bij u spelen om zo, gezamelijk, tot een beste oplossing te komen. Oftewel, hoe kan de techniek u ondersteunen in plaats van dat u de techniek moet ondersteunen.

Telefonie

Hoe een verhuizing niet eens lijkt te gebeuren.

Verhuizen van de klant ging vlekkeloos en ze waren de gehele tijd telefonisch bereikbaar via hun normale lijnen.
Goede voorbereiding en enkele telefoons op de oude en enkele op de nieuwe maakten dat voor hun klanten de zaken gewoon door gingen.

Geruime tijd voor de aankomende verhuizing kwam de klant bij ons met de vraag boe de verhuizing zo makkelijk en vlekkeloos mogelijk dit te doen zou zijn. Na inventarisering van de wensen en eisen en vooral inzicht in wat er op dat moment allemaal al  aanwezig was is er een plan gemaakt.

Hierbij werd zeker ook gekeken naar wat de nieuwe situatie werd en vooral hoe deze optimaal gezien zou worden. Dit gaf de rust te weten wat er komen ging en vooral ook om te beslissen welke toekomst eis wel of niet nu al doorgevoerd zou worden, daar dit natuurlijk een erg goed moment is om dit te beslissen en geen werk en materiaal dubbel te gaan doen.

Overgang naar onze telefonie oplossing (Voyced)  stond al op het programma, dus er is besloten om dit ruim voor de verhuizing al helemaal door te voeren zodat bij de verhuizing alleen nog maar de fysieke plaats van het toestel en niet meer van een fysiek draadje bepaald waar een telefoon gaat rinkelen.

Door een week voor de verhuizing al enkele toestellen op de nieuwe locatie neer te zetten en na de verhuizing nog even wat toestellen op de oude locatie te laten staan was iedereen, ongeacht welk pand ze op dat moment waren, bereikbaar en konden de zaken gewoon door gaan. Doordat er gebruik gemaakt word van onze Virtuele Centrale werkte alles perfect en was zelfs doorverbinden niet anders dan daarvoor.

Technology Matters gelooft heilig in het nut, het gemak en

De zin en onzin van Cloud computing. Deze term wordt

Created by R the Company. Powered by SiteMuze.