Wij willen met u aan tafel zitten en in een openhartig gesprek uitvinden welke uitdagingen en vragen er bij u spelen om zo, gezamelijk, tot een beste oplossing te komen. Oftewel, hoe kan de techniek u ondersteunen in plaats van dat u de techniek moet ondersteunen.

Online Backup

Online Backup

Zoals iedereen inmiddels weet is een back-up van levensbelang, maar als die back-up op dezelfde locatie aanwezig is loop je natuurlijk nog een erg groot risico. Wat als er, en laten we hopen dat het nooit gebeurd, bijvoorbeeld brand uitbreekt. Dat hoeft dan nog niet eens bij u te zijn, want u hebt natuurlijk alles goed voor elkaar, maar wat als de buurman er wat minder correct mee om gaat en de brandweer met al dat bluswater alsnog uw pand laat verdwijnen in een zee van water, met alle gevolgen van dien?!

Een backup is essentieel en het beste is het om er minimaal 1 versie van buiten de fysieke locatie te bewaren. Iest dat snel vergeten wordt als er met fysieke schijven gelopen moet worden, maar een probleem dat een Online Backup direct oplost. Geen zorgen meer maar weten dat elke nacht (bijvoorbeeld) een goede back-up in een beveiligd datacenter wordt opgeslagen. De data wordt versleutelt verstuurd, dus ook dat is afgezekerd. 1 maal instellen (of laten doen) en u krijgt elke dag een overzicht in uw mailbox van de back-up, wat er goed is gegaan en, indien nodig, waar het niet goed is gegaan zodat u actie kunt ondernemen. Dat is ontzorging.

Verhuizen van de klant ging vlekkeloos en ze waren de gehele

Wij zitten natuurlijk ook op facebook en geven hier

Voor nagenoeg alle merken en soorten apparatuur leveren wij

Wij leveren Mac apparatuur en support. Vanaf media 2012

Wat is een IPPBX? Dat is een digitale versie van de

Binnenkort start Technology Matters met een nieuw product,

Technology Matters kan ook ingehuurd worden, puur om advies

Wat betekent virtualisatie eigenlijk? Eigenlijk komt het

Natuurlijk leveren wij alle soorten standaard software,

Wij zijn er van overtuigd dat we slimme ideeën hebben.

Created by R the Company. Powered by SiteMuze.