Wij willen met u aan tafel zitten en in een openhartig gesprek uitvinden welke uitdagingen en vragen er bij u spelen om zo, gezamelijk, tot een beste oplossing te komen. Oftewel, hoe kan de techniek u ondersteunen in plaats van dat u de techniek moet ondersteunen.

Distributie

Distributie

Wij zijn er van overtuigd dat we slimme ideeën hebben.

Dit leidt er nogal eens toe dat we een oplossing zoeken, en ook vaak vinden, voor een probleem waar we tegenaan lopen. Dit kan zijn omdat we zelf met een project bezig zijn, bij een klant iets niet kan zoals we ideaal gezien zouden willen of zelfs dat er een vraag komt vanuit jullie, onze klanten en geïnteresseerden.

Als we het probleem kunnen oplossen komt het vaak voor dat het van heinde en verre, maar ook erg vaak juist van heel dichtbij, gehaald moet worden en dat doen we dan ook als we in het product en de oplossing geloven. We gaan dan een relatie aan met een bedrijf en hun oplossing, waarvan wij geloven dat het de beste oplossing is die er is. Dit betekent dat wij het punt van binnenkomst worden en de distributie op ons gaan nemen. Dus niet zomaar een product, nee, het neusje van de zalm.

Indien u, als automatiseringsbedrijf, interesse hebt in de producten die wij distribueren, neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken hoe we er een win-win situatie van kunnen maken.

Wat betekent virtualisatie eigenlijk? Eigenlijk komt het

Natuurlijk leveren wij alle soorten standaard software,

Een hele server of een Nas? Wat is voor u de beste keuze?

Bij Technology Matters geloven we niet zo in het blussen van

Created by R the Company. Powered by SiteMuze.