Wij willen met u aan tafel zitten en in een openhartig gesprek uitvinden welke uitdagingen en vragen er bij u spelen om zo, gezamelijk, tot een beste oplossing te komen. Oftewel, hoe kan de techniek u ondersteunen in plaats van dat u de techniek moet ondersteunen.

Cloud computing

Cloud of gewoon ergens anders?

De zin en onzin van Cloud computing. Deze term wordt namelijk te pas en te onpas gebruikt, want meeliften op een hype is makkelijk. In principe is alle automatisering die niet op meen lokale computer draait,. maar ergens in een datacenter een Cloud oplossing. Tja, niet helemaal zo idyllisch als het vaak voorgespiegeld wordt, vindt u niet?

Toch gaat het eigenlijk precies daar om. Uw website, die draait al jaren lang in “de cloud” en uw mail ook . Er zijn natuurlijk nieuwe mogelijkheden, zeker naar mate onze Internet verbindingen sneller en betrouwbaarder worden, maar denk er wel even goed over het volgende na. Als de verbinding even weg zou vallen of, nog erger, voor een wat langere tijd, wat gebeurd er dan? Kunt u nog zaken blijven doen of zit u met z’n alle naar lege beeldschermen te kijken of the patience’en?

Als u besluit om zaken in “de Cloud’ te willen gaan doen, dan is dat prima, maar denk over een aantal zaken goed na, zoals de vraag of u wellicht dan een andere, betere of uitgebreidere Internet connectie nodig hebt. Wij denken graag met u mee, dus laat ons weten wat u nodig hebt en wilt. Wij zullen u dan adviseren en eventueel met onze vertrouwde  partners samen een aanbieding doen zodat u in ieder geval door kunt blijven werken, wat er ook gebeurd.

Bel me bezoek onze partner

Verhuizen van de klant ging vlekkeloos en ze waren de gehele

Wij zitten natuurlijk ook op facebook en geven hier

Wat is een IPPBX? Dat is een digitale versie van de

Binnenkort start Technology Matters met een nieuw product,

Technology Matters kan ook ingehuurd worden, puur om advies

Technology Matters gelooft heilig in het nut, het gemak en

Created by R the Company. Powered by SiteMuze.